Services

AM CAD AB erbjuder konsulttjänster för ökad konkurrenskraft med fokus på innovativa CAD-lösningar inom avancerad tillverkning, från idé till färdig produkt.

Customization

Rådgivning för dig

Vi erbjuder gratis rådgivning för ditt specifika fall med målet att se över din situation för att sedan kunna utveckla eller vidareutveckla din produkt via modellering och tillverkning. Vi ser över dina mål med din produkt och tittar därefter på vad för modellerings- och tillverkningsmöjligheter det finns för dig.

Modellering för dig

Vi erbjuder modelleringstjänster specialanpassade efter dina specifika behov, åt eller tillsammans med dig. Vi är det rätta alternativet oavsett om du vill ha en CAD-lösning optimerad för 3D-printning, CNC-fräsning eller CNC-svarvning. Oavsett om du vill att modelleringen sker hos dig eller hos oss. Vare sig du vill beställa en gjutform i verkstygstål eller en exklusiv 3D-printad födelsedagspresent. Vi har modelleringserfarenhet som säkerställer kvalitativa CAD-lösningar.

Tillverkning för dig

Vi erbjuder helhetslösningar från idé till produkt. Först ser vi över våra möjligheter att tillverka din produkt och i annat fall vänder oss till vårt externa nätverk för att tillverka din produkt. Genom oss slipper ni själva sköta kontakten med utomstående leverantörer. Vi tar även emot offertförfrågningar på detaljer vi själva inte modellerat, om ni redan har en färdig produkt redo för tillverkning. Vi erbjuder tillverkning för prototyper så väl som serier.

AM CAD AB 's expertisområde är framtagning och utveckling av nya eller befintliga produkter genom skapande av CAD-konstruktioner och ritningsunderlag.

Vi erbjuder även helhets projektlösningar, från idé till färdig produkt. Inkluderat diskussioner kring möjligheterna för en idé samt främsta produktionsmetod, framtagning av CAD-modeller, -sammanställningar & ritningsunderlag. Vi erbjuder även, med vårt kontaktnät inom avancerad tillverkning & produktion, att inneha kontakten med tillverkningsleverantörer för produkten i fråga. Sammanfattningsvis kan vi se till att din idé blir till verklig produkt.